perjantai 20. heinäkuuta 2012

Raakana, kiitos.


Niin vannoutunut vetytyttö kuin olenkin, ei se sulje pois kiinnostusta sellaiseen ravintoon, joka tekee nauttijalleen hyvää. Ei sillä, etteikö vetypiirakkakin parhaimmillaan sellainen olisi, ainakin henkisesti.

Johan sen sanoo maalaisjärkikin, että terveellisintä on mahdollisimman prosessoimaton sapuska ja ruoka, jonka tuoteseloste on mahdollisimman lyhyt tai sitä ei ole ollenkaan. Kiinnostus aitoon ruokaan onkin nykypäivän trendeistä ehdottomasti miellyttävimmästä päästä: ihmiset haluavat nyt tietää, mitä syövät.

Tähän huutoon vastaa lähiaikoina Lappeenrantaan avautuva raakaruokaravintola Cacao Flow, jolla on parhaillaan käynnissä Facebookissa yhteisöllinen varainkeruukampanja. Jokainen voi osallistua, kymppikin riittää. Lahjoituksella saa lunastettua itselleen elinikäisen VIP-jäsenyyden ravintolaan, mikä tarkoittaa 10 prosentin alennusta listahinnoista. Lahjoitussumman saa myös kokonaisuudessaan käyttövaraksi ravintolaan. Melko hyvä diili, sanoisin.

CACAO FLOW:n sydämen asiana on tuoda planeettamme terveellisimmät herkut kaikkien saataville saman katon alle. Haluamme ja voimme tarjota juuri Sinulle ja kehotyypillesi ravintorikkaimmat ja tasapainoisimmat ruuat mausta tinkimättä. CACAO FLOW:ssa asioidessasi tulet aina saamaan luomuinta, tuoreinta ja mahdollisimman lähellä kasvaneita raaka-aineita.

Cacao Flow kuuluu Vegekaupan, Galleria Hoi Sien ja Taideyhdistys 80N:n ohella siihen positiivisen pöhinän ketjuun, joka on viimeisen puolen vuoden aikana alkanut valloittaa jalansijaa Lappeenrannassa. Luovaa hulluutta, uudenlaista ajattelua ja ihmisiä, jotka uskaltavat toteuttaa unelmiaan: juuri sitä tämä kaupunki kaipaa. Ei voi muuta kuin toivottaa sydämestään onnea ja menestystä uusille yrittäjille!

Tekstilainaus ja kuva täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommentin, mutta mieluiten sellaisen jonka voisit antaa myös naamatusten, kiitos.