maanantai 8. huhtikuuta 2013

Auttava käsi

Aina valitetaan siitä, miten ulkomaalaiset vain tulevat tänne velttoilemaan. Mitään eivät tee ja tukia vaan nostavat tai sitten nimenomaan vievät suomalaisilta kaikki ne himoitut työpaikat, esimerkiksi siivoojina ja yögrilliyrittäjinä.

Vaan ei pidä paikkaansa ensimmäinen väittämä täällä Etelä-Karjalassa, ainakaan aamun uutisten mukaan. Ulkomaalaiset nimittäin tekevät täällä jo 40 prosenttia tilastoiduista rikoksista.

Että onhan siinä jo osallistumisprosenttia, jukoliste, jos enää 60 prosenttia jää paikallisten rikollisten harteille. Näin sitä autetaan miestä mäessä, a vot sie!

Isänmaallisesta näkökulmasta asiaa tarkastelevan pitäisi tietysti suuttua ja kovaa. Saatana, vievät työt meidän omilta rikollisilta! Eihän täällä enää kohta mahdu rehellinen suomalainen mihinkään rötöstelemään kun naapurimaan porukkaa lappaa joka suunnalta! Perkele!

No mutta, iloinen asia on myös se että poliisi työllistyy. Mukavampaahan se on rosvoja jahdata kuin munkkia mussuttaa. Kunhan ei liikaa, ettei joudu lepäämään Kilpisjärvelle.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommentin, mutta mieluiten sellaisen jonka voisit antaa myös naamatusten, kiitos.