keskiviikko 15. elokuuta 2012

Hetkessä lentäen


Lappeenrannan lentoliikenteestä kuuluu taas kummia. Ensin hehkutetaan sitä, kuinka koneet (paitsi Köpiksen) ovat täynnä rahvasta ja homma toimii. Seuraavana päivänä Ryanair ilmoittaa, että tsorge, nyt loppuu lennot saksanmaalle kun käy nääs liikaa kukkaron päälle vajaita turrekoneellisia kalliilla löpöllä lennätellä.

Olen minä sitä ihmetellytkin, kutosen matikallani, että miten helkutissa se on mahdollista? Myydä lentoja puoli-ilmaiseksi. Nyt kävi ilmi, että niin, eihän se olekaan.

Toinen asia, mitä pieni ihminen on ihmetellyt, samoin kuin ne ulkolaiset bisnesmiehet eilisessä Etelä-Saimaassa: missä helkutissa ovat kaikki taksit silloin kun lento saapuu kentälle?

Eivät ainakaan siellä missä pitäisi, eli lentoaseman edessä.

Kerran tivasin tätä asiaa taksisuharilta, jonka olimme vihdoin saaneet paikalle, erikseen tilaamalla. Hän ilmoitti, ettei sinne kannata tulla päivystämään, kun lentojen saapumisajat saattavat vaihdella aikatauluista ilmoitetuista. No, tällä logiikalla ihmettelen suuresti, että Lappeenrannan rautatieaseman edessä on ikinä takseja, ainakaan talvisaikaan. Kuskin mukaan yksi ratkaisu olisi asentaa kamera kentän taksitolpalle, jotta taksikeskuksessa nähtäisiin, milloin sinne tulee asiakkaita, mutta tätä ei ole toistaiseksi nähty tarpeelliseksi.

Hei kuulkaas. Jos meinataan kerran olla internationaali airportti, niin ne taksit sinne kentälle niin kuin olis jo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommentin, mutta mieluiten sellaisen jonka voisit antaa myös naamatusten, kiitos.